Jazztime

                                                                          

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik uitsluitend muziek horen uit mijn eigen collectie. En dat betekent voor de echte liefhebbers twéé uur lang genieten van machtige swingende jazzmuziek uit de gouden jaren van de werkelijke grote jazzlegends !

Op zondag 11 maart a.s. is het weer “Jazztime” en hebben we weer een flink aantal geluidsdragers klaarliggen van de mensen die de jazz hebben groot gemaakt. Musici die de jazz diepte en kleur hebben gegeven. Quincy Jones, Roy Hargrove, Red Garland, Benny Carter en Kai Winding. Het is slechts een handjevol van de iconen die op de playlist staan. Maar ook de grote namen uit de vaderlandse jazz slaan we niet over……Ack van Rooyen, Rob van Bavel en Ronald Douglas, ook zij komen inhoud geven aan die heerlijke twéé uur “Jazztime”. Heeft u nog géén plannen voor 11 maart ? Stem dan af op Radio Spannenburg en geniet van de echte jazz uit de gouden jaren !  Real “Jazztime” dus a.s. zondag 11 maart van 12.00 tot 14.00 uur.

De herhaling van het programma kunt u gedurende twéé weken ná de live uitzending via “uitzending gemist” op ieder door u gewenst moment beluisteren.
Tot zondag 11 maart,

Otto Vleeshouwer

Uitzending Gemist