Oerke Oer

Oerke oer

Elke zondag worden er wisselende programma’s uitgestuurd tussen 12 en 2 uur.

de eerste week van de maand is dat geestelijke muziek in het programma “Muziek mei in boadskip“, de tweede zondag word “Jazztime” uitgezonden en de derde zondag het programma “Muzikaal intermezzo“. Op de vierde zondag twee verschillende uurtjes, eerst “Foet“, een kerkdienst in de Friese taal en om 13 uur het “Natuurprogramma“.

4 a 5 keer per jaar is er ook een 5e zondag op die zondag komt het programma Oerke Oer. Iedereen die wel eens een radioprogramma wil maken mag dat op deze uurtjes doen.

stuur een mailtje naar info@radiospannenburg.nl t.a.v. lucas Hoogkamp als u dit ook wel een keer wilt doen.

De eerstvolgende keer is op 31 maart en die zal worden gevuld met -Filmmuzyk mei Henk-

Henk Jansen is een muziekliefhebber en fanatieke filmverzamelaar die zijn verschillende hobby’s het liefst combineert. Graag brengt hij oude en nieuwe stukken onder jullie aandacht met korte aanvullende verhalen en anekdotes.

Weer eens iets geheel anders op de radio, Filmmuziek. En dan niet alleen de hits van de bekende artiesten maar  vooral ook de filmscore, de achtergrondmuziek. Vaak een ondergeschoven kindje bij het grote publiek, maar soms juweeltjes van muziekstukken. Muziek welke de films en z’n hoofdpersonen een extra lading geven en de emoties en beelden versterkt.

De herhaling van het programma kunt u de week na uitzending terugluisteren via “uitzending gemist” en daarna klikken op “wisselprogramma’s”. Onderaan ziet u dan de datum van uitzending .

Vanaf zaterdag na uitzending kunt u het programma terugluisteren via de link onderaan deze pagina.

Uitzending Gemist