Opkikkerdag voor Doutzen uit Balk

0

Doutzen Menger in Balk is afgelopen zaterdag samen met heit en mem en haar drie zusters naar de “opkikkerdag” geweest. Een opkikkerdag wordt georganiseerd door de Stichting Opkikker voor gezinnen waar een kind langer, of vaker in het ziekenhuis is opgenomen. Doutzen heeft astma en moet regelmatig naar het ziekenhuis. Vorig jaar drie keer. In december miste ze daardoor Sinterklaas en kerst. De dag wordt speciaal rond de wensen in interesses van het gezin georganiseerd. Voor de familie Menger was een van de onderdelen een professionele fotoshoot. Op de foto is de fotograaf in actie om Doutzen te fotograferen. Zaterdag vertellen mem Froukje en Doutzen zelf in Gaastnijs wat ze allemaal nog meer hebben beleefd.

De Stichting Opkikker werkt met vrijwilligers en met particuliere giften. Kijk op hun website voor meer informatie.