‘Krachtfoer’ met de beste rockmuziek nieuw op de donderdagavond

0

Muziekliefhebbers opgelet! Vanaf donderdag 2 december komen Piet Salverda en Vincent Valkenburg het team van Radio Spannenburg versterken met hun programma Krachtfoer.

Krachtfoer is het programma met de beste rock-, blues- en andere kwaliteitsmuziek, gepresenteerd door Piet Salverda. Het programma is iedere donderdagavond te beluisteren tussen 21:00 en 22:00 uur, en daarna vier weken lang via Uitzending gemist.

De basis van het programma is muziek uit de jaren ’70, maar er is zeker aandacht voor de tachtiger jaren en recentere muziek. En niet te vergeten die prachtige rockballads.

Het motto van het programma is: ‘Krachtfoer: krachtige muziek, muziek die kracht geeft’. Met de komst van dit nieuwe programma kunnen ook liefhebbers van rock- en blues hun hart ophalen bij Radio Spannenburg. De techniek is in handen van Vincent Valkenburg. Stem op de donderdagavond af op Radio Spannenburg om een portie Krachtfoer te beluisteren.

Radio Spannenburg is in heel Zuidwest-Friesland te ontvangen op 96.4 FM en in de regio Joure-Heerenveen-Tsjûkemar op 106.7 FM. Daarnaast is Radio Spannenburg ook te beluisteren via de livestream op radiospannenburg.nl, smartspeakers en de app TuneIn.