Onderbreking 96.4 FM door werkzaamheden

Op dinsdag 25 januari zijn er onderhoudswerkzaamheden in de studio van Radio Spannenburg in Balk. Hierdoor is er ’s middags tussen 13:00 en 15:00 uur een korte onderbreking van ons radioprogramma op de frequentie 96.4 FM en de internetstream.

De werkzaamheden hebben invloed voor luisteraars via internet en FM-luisteraars in Zuidwest Friesland, Gaasterland en Lemmer. Luisteraars van Radio Spannenburg die zijn afgestemd op 106.7 FM (regio Joure-Heerenveen) zullen weinig tot geen hinder van de werkzaamheden ondervinden, echter komen de nieuwsbulletins van de NOS mogelijk te vervallen.

Naar verwachting zal het onderhoud kort duren.

Vorig artikelSippy van der Meer lijsttrekker PvdA
Volgend artikelCaroline van der Plas op bezoek bij Kleurrijk Fryske Marren