Werkzaamheden aan zendmast, dinsdag geen signaal op 96.4 FM

0

Op dinsdag 5 april zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de zendmast van Radio Spannenburg in Balk. De streekomroep van De Fryske Marren krijgt een nieuwe FM-antenne en de bekabeling in de zendmast wordt volledig vernieuwd. Door de werkzaamheden vervallen vanaf ongeveer 09:00 uur de uitzendingen op de etherfrequentie 96.4 FM.

De werkzaamheden hebben invloed voor luisteraars in de regio Zuidwest Friesland, Gaasterland en Lemmer. Zij zullen ruis horen.
Luisteraars van Radio Spannenburg die zijn afgestemd op de frequentie 106.7 FM (regio Joure en Heerenveen) zullen geen hinder van de werkzaamheden ondervinden. Ook luisteraars via internet zullen geen last hebben van de werkzaamheden.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden aan de zendmast de gehele dag in beslag nemen.