Dit is de nieuwe programmering van Radio Spannenburg

0

De programmering van Radio Spannenburg klinkt vanaf 3 oktober nog beter dan je al van ons gewend was. Na de non-stop muziekmix overdag kun je iedere doordeweekse avond na 18:00 uur afstemmen op onze diverse radioprogramma’s. Laat je verrassen door al het moois dat De Fryske Marren ons te bieden heeft op muzikaal en cultureel gebied.

Bekijk hier de nieuwste radiogids of lees snel verder voor de hoogtepunten uit onze programmering.

Maandagavond
Luister nogmaals naar de hoogtepunten uit de sport van het afgelopen weekend en laat je verrassen door de nieuwste alternatieve muziek in Nij Lûd út de toer.

Dinsdagavond
Zoals altijd kun je je favoriete muziek aanvragen in het programma Muzikaal Onthaal. Dat kan door vanaf 20:00 uur te bellen met de studio op 0514-602121.

Woensdagavond
Deze avond staat in het teken van streektaalmuziek, Schlagers en muziek van artiesten uit de regio in Even Wat Oars.

Donderdagavond
De mannen van Eamel en Krachtfoer brengen je stevige muziek! Heerlijk als opmaat voor het aanstaande weekend.

Vrijdagavond
Je weekend begint met Syb’s Stoorzender, het programma met verrassende hitlijsten en de beste hits en classics. Het programma Even Wat Oars brengt tot de late uurtjes nóg meer muziek van artiesten uit de regio.

Zaterdag en zondag
Het weekend van Radio Spannenburg blijft zoals je van ons gewend bent. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vermaken wij je met diverse muziekprogramma’s, maar is er ook aandacht voor nieuws, sport en het uitgaansleven in de regio.

Stem dus ook vanaf oktober alle dagen af op Radio Spannenburg. In Zuidwest-Friesland op 96.4 FM en in Heerenveen, Joure en het Tsjûkemargebied op 106.7 FM. Luisteren kan natuurlijk ook online of via TuneIn en je WiFi-radio.