Radio Spannenburg en De Fryske Marren in kerstsfeer

0

De kortste dagen van het jaar zijn aangebroken en de kerstdagen komen steeds dichterbij. Vier de mooiste dagen van het jaar met de programma’s en muziek van Radio Spannenburg.

De streekomroep van De Fryske Marren wordt de komende weken omgetoverd tot dé kerstzender van de regio. Met op werkdagen tot 18:00 uur de beste muziek voor onder de kerstboom en ’s avonds en in het weekend is het extra gezellig met de gepresenteerde programma’s. Je hoort het allemaal als je je radio afgestemd houdt op 96.4 FM en 106.7 FM, of luister live via je internetradio.

Activiteiten in De Fryske Marren
De komende weken is er van alles te doen in de regio. Zo zijn er diverse kerstmarkten, evenementen en andere activiteiten te beleven. Op de radio besteden we er graag aandacht aan. Wil je graag je evenement of activiteit onder de aandacht brengen in de regio? Stuur dan een e-mail naar info@radiospannenburg.nl

Wil je nu al weten wat er de komende dagen te doen is? Neem dan snel een kijkje in onze uitgaansagenda. Deze wordt iedere week ververst met nieuwe evenementen.

Namens iedereen bij Radio Spannenburg wensen we je vrolijke dagen toe en geniet van onze programma’s!