Digitale doorgifte Radio Spannenburg gestart

0
De aangesloten providers waar Radio Spannenburg digitaal te beluisteren is

Naast de bestaande etherfrequenties 96.4 en 106.7 FM is Radio Spannnenburg nu ook digitaal te ontvangen. Luisteraars kunnen via een tv-abonnement afstemmen op de streekomroep van De Fryske Marren. Het kanaalnummer is afhankelijk van de provider waarbij huishoudens een abonnement hebben afgesloten.

Radio Spannenburg is door de uitbreiding nu overal in De Fryske Marren in digitale kwaliteit te ontvangen. Klanten van Ziggo kunnen Radio Spannenburg in heel Friesland digitaal beluisteren en de doorgifte via T-Mobile is zelfs in heel Nederland beschikbaar.

Kanaalnummers

  • Ziggo Mediabox: nummer 104 in het radiomenu.
  • Ziggo CI+ kaart in de tv: kanaal 914 (of als dat niet werkt, kanaal 1914)
  • KPN en Budget Thuis: kanaal 1118
  • T-Mobile: kanaal 2196
  • Solcon: kanaal 1318
  • Delta: kanaal 800

Radio Spannenburg via internet

Daarnaast blijft Radio Spannenburg ook eenvoudig te beluisteren via computers, je laptop of tablet via de livestream.