Grote belangstelling voor kijkje in toekomstplannen Heerenveen

0
De bouw van de nieuwe woontoren in Heerenveen (foto: Radio Spannenburg, Douwe van der Kooij)

Deze week konden bewoners van het centrum in Heerenveen bijgepraat worden over de voortgang van de inrichting van het kernwinkelgebied. Er was grote belangstelling in de bibliotheek, want kwamen meer dan honderd belangstellenden op de informatieochtend af.

In 2018 stelde de gemeenteraad de visie voor een gastvrij, toekomstbestendig en duurzaam centrum van Heerenveen vast. In de presentatie werden o.a. de Dracht, de Sieverstraat en het Burgemeester Kuperusplein onder de loep genomen. Daarnaast kregen inwoners een doorkijk bij de plannen rondom de nieuwe parkeergarage.

De Koarte Bydrage is een wekelijkse rubriek in het programma De Gesellige Sneontemoarn en brengt op nieuwsgierige en muzikale wijze achtergronden uit Heerenveen. Maker van deze reportages is journalist Douwe van der Kooij.