Jazztime met Woody Herman en Jazz at the Philharmonic

0

Aankomende zondag is het weer tijd voor Jazztime. Het maandelijkse programma staat garant voor een muzikale reis door het gouden tijdperk van jazz. Otto Vleeshouwer zit klaar om de luisteraars van Radio Spannenburg weer te trakteren op een onvergetelijke jazz-ervaring.

De show begint met de legendarische band van Woody Herman, gevolgd door hoogtepunten zoals het jazzcircus “Jazz at the Philharmonic” met Lester Young en de soulvolle klanken van Sonny Criss. En bekende namen zoals Sarah Vaughan, Stan Getz en Zoot Sims zullen de ether vullen met hun unieke geluid.

Uitgebreide playlist

Van de opzwepende Hammond-orgelklanken van Richard Groove Holmes tot het dynamische Concert Jazzband, het programma heeft voor elk wat wils. Luisteraars kunnen ook genieten van optredens van Cecil Payne, Eddie Jefferson, Dave Pike en Wynton Kelly.
De show wordt afgesloten met een vleugje elegantie door saxofonisten Warne Marsh en Lee Konitz, die een hommage brengen aan Bach vanuit de legendarische jazzclub “Monmartre” in Kopenhagen.

Mis deze muzikale ervaring niet en stem af op Radio Spannenburg op zondag 14 april van 12:00 tot 14:00 uur, voor een dosis jazz van de bovenste plank met Otto Vleeshouwer. Het programma is daarna tot vier weken terug te beluisteren via Uitzending Gemist.