Expositie ‘Van Gogh: Een nieuwe blik’ geopend in Lemmer

0

Afgelopen vrijdag opende de expositie ‘Van Gogh: Een nieuwe blik’ in het restaurant van het PapagenoHuis in Lemmer. De kunstwerken, gemaakt door cursisten van It Toanhûs, zijn komende week te bewonderen.

Verslaggever Wietze de Haan bij de opening van de tentoonstelling

De expositie biedt een unieke kijk op het werk van Vincent van Gogh. De titel van deze editie nodigt kunstenaars uit om opnieuw naar zijn werken te kijken. De resultaten beloven een vernieuwende ervaring van Van Goghs werk.

Verschillende kunstvormen komen samen in deze expositie, waaronder pastelkrijt, schilderen, tekenen, houtskool, fotografie, keramiek en schrijven. Deze diversiteit maakt de tentoonstelling boeiend en inspirerend.

De expositie is te bezichtigen van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 april tijdens de openingstijden van het PapagenoHuis.