WhatsAppen met de streekomroep, het kan vanaf nu!

0
WhatsAppen met Radio Spannenburg

Even je favoriete plaat aanvragen of de redactie van Radio Spannenburg een nieuwstip geven? Vanaf nu kan dat eenvoudig via WhatsApp. Want de streekomroep van De Fryske Marren is vanaf nu via het bekende nummer 0514602121 ook te bereiken op WhatsApp.

Appen met de radio

Het werkt net zo eenvoudig als appen met vrienden en familie. Voeg het nummer +31514602121 toe aan je contacten. Daarna zie je Radio Spannenburg verschijnen in de contactenlijst op WhatsApp. De appjes worden gelezen en beantwoord door de redactie én de programmamakers van Radio Spannenburg. Je kunt ons dus appen tijdens radioprogramma’s, of voor het doorgeven van tips. Speelt er wat in jouw buurt en wil je dat we daar aandacht aan besteden? Geef het gerust door, want daar is de streekomroep voor!

WhatsApp-kanaal

Voor liefhebbers en inwoners van De Fryske Marren is ook een WhatsApp-kanaal gelanceerd. Dit is een nieuwe functie in WhatsApp. Radio Spannenburg gaat dit kanaal gebruiken om je regelmatig op de hoogte te brengen van interessante video’s, foto’s en nieuwsberichten uit De Fryske Marren. Het kanaal van Spannenburg is hier te volgen. Daarna kun je de berichten volgen in de navigatiebalk, onderin Whatsapp. De button heet “Updates”.

Het WhatsApp-kanaal van Spannenburg heeft regelmatig leuke video’s en nieuwsberichten

E-mail blijft bestaan

Voor degenen die liever per e-mail contact willen, blijft het bekende e-mailadres info@radiospannenburg.nl gewoon bestaan. Ook hier zijn nieuwstips, evenementen en vragen van harte welkom.