Adverteren

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten of een evenement onder de aandacht brengen? Adverteer dan bij Radio Spannenburg. Wij zetten uw organisatie in de spotlights!

Over Radio Spannenburg
Radio Spannenburg is de streekomroep van De Fryske Marren en staat midden in de gemeenschap van deze waterrijke en ondernemende regio. Al vele jaren maakt een enthousiaste groep mensen radioprogramma’s die helemaal zijn afgestemd op de inwoners van de regio De Fryske Marren. Wij brengen nieuws uit de regio, diverse muziekprogramma’s, ferdivedaasje en we maken reportages die te zien zijn op onze website en social media.

Voordelen van adverteren bij Radio Spannenburg

  • Omdat Radio Spannenburg geen winstoogmerk heeft bieden wij gunstige tarieven ten opzichte van andere radiozenders.
  • Adverteren midden in uw doelgroep. De luisteraars van Radio Spannenburg wonen in de directe omgeving van uw bedrijf en luisteren graag naar onze muziekmix uit de jaren 60, 70, 80 en muziek van eigen (Fryske) bodem.
  • Sterke FM-zenders voor een optimaal bereik. Radio Spannenburg heeft de beste ontvangst in de regio dankzij twee sterke FM-zenders in Balk en Heerenveen. Hierdoor kunnen ruim 100.000 Friezen glashelder naar Radio Spannenburg luisteren. Ook is Radio Spannenburg te ontvangen via internet en smartspeakers.
  • Adverteren op maat. U geeft zelf aan hoe vaak uw advertentie voorbij moet komen tijdens de best beluisterde uren van Radio Spannenburg, maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur.
  • Adverteren zonder zorgen. Wij helpen u met het maken van een advertentieplan en plannen uw advertentie op de meest efficiënte wijze.

Mail ons voor een kennismakingsgesprek.

Stuur ons een e-mail op info@radiospannenburg.nl en wij zetten de koffie voor u klaar, of komen naar u toe!