Uitgaanstips

Wat is er te doen in de regio? Iedere week staat hier een verse uitgaansagenda voor je klaar. Mail jouw uitgaanstips naar info@radiospannenburg.nl zodat wij ze kenbaar kunnen maken op de website en op de radio.

Dit is de agenda vanaf 27 december 2021

In verband met het coronavirus is de agenda onder voorbehoud. Vraag bij de organisatie van de betreffende activiteiten naar de laatste informatie.

Afhaalbalie Mar & Klif voor wandel- en fietsroutes geopend
Voor het afhalen van Natuur-ontdek-routes opent Mar & Klif in Oudemirdum een speciale balie. Daar kunnen wandelaars aanstaande dinsdag en donderdag van 10:00-11:00 en 13:00-14:00 uur terecht.
Voor de jongste kinderen is er een Kabouter- en een Hippe Heksen en Paddenstoelenpad vol leuke opdrachten over de dierens in het bos.
Voor het hele gezin is er het Hazenpad. Daarnaast is er het vernieuwde Bosbeestenpad, een Dassenpad, een Spechtenpad en twee verschillende Rugzakroutes, door bos Elfbergen en het Rysterbosk.
De opdrachtenboekjes kosten € 3,50 per stuk of 2 voor €6,-, de borg voor een koffertje/rugzakje bedraagt € 20,=.
Ook voor volwassenen zijn er routes. Zeker met de prachtige fiets- en wandelroutes door de Gaasterlandse natuur. Fiets langs de IJsselmeerkust met de Kliffenroute, door de weilanden met de Ganzenroute, door de bossen met de Gaasterlandse bossenroute, of wandel en fiets langs de herinneringen aan de Gasten in Gaasterland of de Adel en Notabel. Ook hiervoor zijn wandel-/fietskaarten bij de afhaalbalie verkrijgbaar.
Voor het afhalen van routes en/of kaarten is een mailtje noodzakelijk naar info@marenklif.nl Vermeld daarin om welke route het gaat en op welke datum/tijd je komt afhalen. Mar & Klif zorgt er dan voor dat de spulletjes klaar liggen.Ophalen en betalen kan in de winkel van het Bezoekerscentrum, elke dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 11.00 en tussen 13.00 en 14.00 uur.