Uitgaanstips

Wat is er te doen in de regio? Iedere week staat hier een verse uitgaansagenda voor je klaar. Mail jouw uitgaanstips naar info@radiospannenburg.nl zodat wij ze kenbaar kunnen maken op de website en op de radio.

Digitaal kinderkerstfeest
Protestantse gemeente Joure organiseert donderdag 24 december om 18.30 uur een digitaal kinderkerstfeest. Op dat tijdstip is er een livestream te vinden op www.pgjoure.nl te vinden.
De uitzending is ook op een later tijdstip te bekijken via de site. De livestream duurt van 18.30 tot 19.15 uur en is voor alle kinderen van 4-18 jaar (en hun families).
Medewerking is er van het kinderkoor onder leiding van Nelleke Diepeveen en Concordia. Ook zijn er live beelden vanuit de stal.

Coronaprove Krystkuier
De organisatie van de ‘Krystkuier’ besloot in oktober dat het evenement dit jaar niet door kan gaan zoals men gewend is. Toch wilden ze kerstwandeling die ieder jaar ontzettend veel deelnemers trekt niet voorbij laten gaan.
Uit overleg is het idee ontstaan om oude routes nieuw leven in te blazen. De wandeltochten zijn te vinden op de Facebookpagina Krystkuier
Tijdens de wandeling komen deelnemers op diverse locaties QR codes tegen. Dezen kunnen gescand worden met de camera van een telefoon. Daarmee kan een link worden geopend waarna men filmpjes van eerdere edities te zien krijgt. Daarvoor is wel een mobiele internetverbinding nodig. Ook kan het zijn dat er eerst een QR scanner app gedownload moet worden.
De routes zijn actief vanaf maandag 21 december tot en met halverwege januari.