De gesellige sneontemoarn

Een radioprogramma van Anne de Jong met afwisselende items. Twee uur gezellige muziekonderdelen zoals kwart over en kwart voor humor.

Douwe van der Kooij levert een bijdrage aan dit programma en dat is te horen om 9.15 voor de dubbele cappuccino.

Om half tien een dubbele cappuccino, dit houdt in 2 liedjes van de zelfde zanger, zangers of groep/formatie.

Mocht u als luisteraar ideeën hebben voor de keuze hiervan, dan zijn die altijd welkom via e-mail adjradiospannenburg@gmail.com

In het 2e uur om ongeveer 10.20 De Plaat en z’n Verhaal; aan gedragen door Bart van Leeuwen

Om half elf live via de telefoon of in de studio het actuele weerbericht: het vooruitzicht op de komende week en een terugblik van de afgelopen week met Jan-Lolke van Ommen uit Joure.
Aansluitend 1e zaterdag 3 polka’s, 2e zaterdag drie Duitse liedjes, 3e zaterdag 3 instrumentaaltjes en 4e zaterdag de cover en het origineel.

De derde zaterdag van de maand om even voor half tien een recept van de maand met Joke Halma. Zij neemt een recept met u door, deze is weer te downloaden (zie onderaan deze pagina).

Tegen 11 uur een top 3 uit het verleden. Mocht je een favoriete top 3 hebben geef het dan door via e-mail adjradiospannenburg@gmail.com

De muziek bestaat uit Nederlands, Engels, Duits, Fries en wat er meer is, suggesties zijn welkom. Bijvoorbeeld uw herinnering aan bepaald stukje muziek.

Het hele programma door komen opvallende nieuws berichtjes van afgelopen week voorbij.

Recept van Joke juni 2023

Harkje De koarte bydrage (KB) werom:
Elke week, voor zover mogelijk, wordt de oudste aflevering van “De koarte bydrage” (KB) vervangen door de laatst uitgezonden, meest recente aflevering.
Maximaal kunnen 4 afleveringen worden beluisterd.
KB 81. Zaterdag 30 september 2023.
Op 28 september 2023 nam burgemeester Tjeerd van der Zwan afscheid van de gemeente Heerenveen. Wij interviewden hem en de aanwezige commissaris van de Koning Arno Brok.
KB 79  zaterdag 26 juli 2023.
Deel 2 van het interview met Bernard Hoekstra, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Heerenveen over de benoeming van de heer Bontenbal als lijsttrekker van het CDA bij de komende 2e Kamer- verkiezingen op 22 november 2023. 
KB 80  zaterdag 26 juli 2023.
Deel 1 van het interview met Bernard Hoekstra, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Heerenveen over de benoeming van de heer Bontenbal als lijsttrekker van het CDA bij de komende 2e Kamer- verkiezingen op 22 november 2023.
 

KB  78 zaterdag   juli 2023.

Aandacht voor het Fixi systeem dat de gemeente Heerenveen introduceerde voor het doen van overlastmeldingen in de gemeente.

Uitzending gemist