De gesellige sneontemoarn

Een radioprogramma van Anne de Jong met afwisselende items. Twee uur gezellige muziekonderdelen zoals kwart over en kwart voor humor.

Douwe van der Kooij levert (bijna) wekelijks) een Korte Bijdrage (KB) aan dit programma. De inhoud gaat over Heerenveen. Dat zal zijn om ongeveer 9.15 uur.

Om half tien volgt een dubbele cappuccino. Dit houdt in 2 liedjes van de zelfde zanger, zangers of groep/formatie.

Mocht u als luisteraar ideeën hebben voor de keuze hiervan, dan zijn die altijd welkom via e-mail adjradiospannenburg@gmail.com

In het 2e uur om ongeveer 10.20 De Plaat en z’n Verhaal; aan gedragen door Bart van Leeuwen

Om 5 min voor half elf live via de telefoon of in de studio het actuele weerbericht: het vooruitzicht op de komende week en een terugblik van de afgelopen week met Jan-Lolke van Ommen uit Joure.
Aansluitend 1e zaterdag 3 polka’s, 2e zaterdag drie Duitse liedjes, 3e zaterdag 3 instrumentaaltjes en 4e zaterdag de cover en het origineel.

De derde zaterdag van de maand tussen half 10 en 10 uur een recept van de maand met Joke Halma. Zij neemt een recept met u door, deze is weer te downloaden (zie onderaan deze pagina).

De muziek bestaat uit Nederlands, Engels, Duits, Fries en wat er meer is, suggesties zijn welkom. Bijvoorbeeld uw herinnering aan bepaald stukje muziek.

Het hele programma door komen opvallende nieuws berichtjes van afgelopen week voorbij.

Tegen 11 uur 3 nummers uit de top 100 van 1974.

Zaterdag 15 juni zijn dat:

32 Donna Summer – The Hostage 1974

33 jack jersey – in the still of the night 1974

34 Ricky Gorden – Such a night 1974

Recept van Joke juni 2024

Uitzending gemist