De gesellige sneontemoarn

Een radioprogramma van Anne de Jong met afwisselende items. Twee uur gezellige muziekonderdelen zoals kwart over en kwart voor humor.

Vaak levert Douwe van der Kooij een bijdrage aan dit programma en dat is te horen voor de dubbele cappuccino.

Om half tien een dubbele cappuccino, dit houdt in 2 liedjes van de zelfde zanger, zangers of groep/formatie.

Mocht u als luisteraar ideeën hebben voor de keuze hiervan, dan zijn die altijd welkom via e-mail adjradiospannenburg@gmail.com

In het 2e uur om ongeveer 10.20 De Plaat en z’n Verhaal; aan gedragen door Bart van Leeuwen

Om half elf live via de telefoon of in de studio het actuele weerbericht: het vooruitzicht op de komende week en een terugblik van de afgelopen week met Jan-Lolke van Ommen uit Joure.
Aansluitend 1e zaterdag 3 polka’s, 2e zaterdag drie Duitse liedjes, 3e zaterdag 3 instrumentaaltjes en 4e zaterdag de cover en het origineel.

De derde zaterdag van de maand om even voor half tien een recept van de maand met Joke Halma. Zij neemt een recept met u door, deze is weer te downloaden (zie onderaan deze pagina).

Tegen 11 uur een tip 3 uit het verleden. Mocht je een favoriete top 3 hebben geef het dan door via e-mail adjradiospannenburg@gmail.com

De muziek bestaat uit Nederlands, Engels, Duits, Fries en wat er meer is, suggesties zijn welkom. Bijvoorbeeld uw herinnering aan bepaald stukje muziek.

Het hele programma door komen opvallende nieuws berichtjes van afgelopen week voorbij.

Recept van Joke november 2022


Uitzending gemist