Even wat oars

Henk Jansen hoor je op de 2e en 4e vrijdag van de maand van 20:00 t/m 22:00uur. En wordt op dat tijdstip de andere vrijdagen herhaald. Nils Kwakman verzorgt de techniek.

Muziekprogramma met hierin een divers pallet aan muziekstijlen, artiesten en nummers die je anders niet zo veel tegenkomt op de radio. Afgewisseld natuurlijk met bekendere nummers soms in een opgepoetste versie. Ook komt er natuurlijk wat filmmuziek voorbij.
Mash-Up’s, Metal-versies, Vlaamse en Zuid-Afrikaanse muziek komt regelmatig voorbij.

In het schooljaar 20/21 schenken we elke 2e vrijdag van de maandag aan de popbandjes van CVK it Toanhus. We worden op de hoogte gehouden door ‘band-docent’ Arjan Kiel waar we mee bellen. Ook brengen we oude en nieuwe opnames van de verschillende leerling-bands ten gehore.

Tevens blijven we de muzikale alleskunners van 8501Indie in Joure volgen. De bijna 10!! bands welke zich hebben verenigd in dit collectief brengen regelmatig nieuwe muziek uit met bijbehorende videoclips, artwork en toebehoren. We bellen met de muzikanten om te horen hoe de nieuwe tracks zijn ontstaan en wat de gedachten erachter zijn. Anekdotes en vooruitzichten komen regelmatig op tafel.

Maar we bellen ook regelmatig met andere Friese- en Nederlandse artiesten welke bij ons op de radar staan. Eens in de zoveel tijd hebben we gasten- of live-optredens van artiesten/bands in de studio.

Volg ons op Facebook (even wat oars) , Instagram (evenwatoars.henkjansen)
en YouTube (-Even wat Oars- met Henk Jansen)

Uitzending gemist