Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband jazz.

Het jaar 2019 ligt nog maar net achter ons of we zijn ons alweer aan het voorbereiden op een jaar vol swingende jazz uit het gouden tijdperk. Jazzmuziek zoals het gespeeld dient te worden……met passie, met soul en swing en een onvoorwaardelijk speelplezier. En dan door iconen uit die tijd zoals Dizzy Gillespie, Gigi Gryce, Benny Golson, Dexter Gordon, Ramsey Lewis e.a. Deze fantastische muzikanten kunt u weer beluisteren als u zondag 12 januari afstemt op www.radiospannenburg.nl en voor de luisteraars in ZW-Friesland op FM 96.4…….om 12.00 uur. Het wordt weer een muzikale omhelzing !!

Tot a.s. zondag 12 januari om 12.00 uur.

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

De uitzending van december kunt u nog terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. De uitzendingen van Jazztime zijn te beluisteren op de data 12 januari, 9 februari, 8 maart en 12 april.