Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband.

De vakanties en de grote hitte zijn weer verleden tijd dus heeft u afgelopen zondag 11 september weer op uw gemak naar “Jazztime” kunnen luisteren. Ook nu, zoals gebruikelijk, was het een programma met de coryfeeën uit het gouden jazztijdperk, maar natuurlijk ook enkele namen van recentere datum. Om te beginnen het orkest van Kenny Clarke en Francy Boland. Verder Sonny Clark, Cedar Walton, Freddy Hubbard, Julian Priester, Al Cohn met het trio van Rein de Graaff, Horace Silver, Wynton Kelly…..enz. enz. enz. De vocale bijdragen kwamen van Anita O’Day en de Britse zangeres Claire Martin.

Geen gelegenheid gehad om te luisteren ? Geen probleem, kijk bij uitzending gemist hieronder.

Met swingende groet, véél luisterplezier !!

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

De uitzending van september kunt u terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik op 11 september voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. Voor 2022 wordt dat verder 9 oktober, 13 november en 11 december.