Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband jazz.

Oplopende coronacijfers, een dreigende nieuwe lockdown, zorgen over ons klimaat, hoge brandstofprijzen en dan ook nog onaangename weersomstandigheden……kortom, het werd wel weer tijd voor de nodige afleiding. Bij Radio Spannenburg zorgen we dan voor muzikaal vuurwerk want afgelopen zondag 14 november was het weer “Jazztime”. Op de playlist stonden weer tal van iconische namen zoals Teddy Edwards & Rein de Graaff, Kenny Dorham, het Modern Jazz Quartet, het kwartet van de Italiaanse pianist Enrico Pieranunzi, Red Garland, Herbie Hancock en maar liefst drie bigbands; The Concert Jazz Band, the Gerry Gibbs Dreamband en het nieuwe Nederlandse Paradox Jazz Orchestra. En wie leverden dan de vocale bijdragen ? Welnu, dat waren Billie Holiday, Deborah Brown en onze vriend Ronald Douglas.

Schakel dus alsnog in op Radio Spannenburg, want u mag beslist niets missen. Alvast véél luisterplezier !

Was u onverhoopt verhinderd en wilt u de uitzending toch nog beluisteren ? Klik dan even op “uitzending gemist” op de website van Radio Spannenburg. Dit kan gedurende vier weken vanaf de datum van uitzending.

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

De uitzending van november kunt u nog terugluisteren via de link onderaan die betreffende pagina. Klik bij 14 november voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. De uitzendingen van Jazztime zijn dit jaar te beluisteren op (uitzending gemist), , 14 november en 12 december.