Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband.

Het was zondag 8 mei weliswaar Moederdag maar dat nam niet weg dat u toch beslist wel even de tijd had kunnen nemen om naar “Jazztime” te luisteren. Het was weer een programma dat u absoluut niet had mogen overslaan met muziek van Woody Herman, Sonny Rollins, Wynton Marsalis, Horace Parlan, de nieuwe cd van Nueva Manteca met een internationale bezetting, Billl Holman, Arnett Cobb, Sonny Clark etc etc. De vocale bijdragen kwamen voor rekening van Mirjam van Dam en Ella Fitzgerald.

Geen gelegenheid gehad om te luisteren? Geen probleem, kijk bij uitzending gemist hieronder.

Met swingende groet,

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

De uitzending van mei kunt u terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik op 8 mei voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. Voor 2022 wordt dat verder 12 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.