Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband.

Een nieuw jaar en ook weer een jaar met m’n maandelijkse uitzending “Jazztime”. En de eerste uitzending in 2023 was op zondag, 8 januari Ook toen weer een playlist met klinkende namen zoals het octet van Benny Carter, de trio’s van Jimmy Giuffre en Red Garland, Michel Petrucciani, Clifford Brown en een vaderlandse inbreng van het Orchestra of the Concertgebouw , Ferdinand Povel, Eric Ineke’s Jazzexpress en de Houdini’s. De vocalises kwamen van Diana Krall en Mark Murphy. En u begrijpt, op de lijst prijkten nog vele andere namen uit de tijd dat jazz nog jazz was. Geen gelegenheid gehad om te luisteren ? Géén probleem, kijk bij uitzending gemist hieronder.

Met swingende groet, véél luisterplezier !!

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

Na de uitzending van januari kunt u deze terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik op 8 januari voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma.