Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband.

Altijd een programma met klinkende namen uit het gouden tijdperk van de jazz en ook recentere opnamen van  hedendaagse coryfeeën.

Zondag, 12 maart, was het weer “Jazztime” bij Radio Spannenburg. U was dan in de gelegenheid om vanaf 12.00 uur gedurende twéé uur naar fantastisch lekkere jazzmuziek luisteren.

Ik gun u graag een bescheiden blik op de playlist opdat u weet wat u kunt verwachten als u het programma wilt terugluisteren. Welnu, de orkesten van Gil Evans en Stan Kenton, Herbie Hancock, Donald Byrd, Paul Gonsalves, Tubby Hayes en Sonny Rollins en Jim Hall b.v., maar ook Stan Getz en Benny Carter. Dan heb ik ook nog aandacht geschonken aan de nieuwste cd van het duo Rob van Bavel en Joris Teepe.

Kortom, voor de liefhebber echt een programma met goede jazz !

Geen gelegenheid gehad om te luisteren ? Géén probleem, kijk bij uitzending gemist op de website van Radio Spannenburg en klik dan uiteraard op “Jazztime” van 12 maart j.l.

Met swingende groet, véél luisterplezier !!

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. Na de uitzending van a.s. zondag kunt u deze gedurende vier weken terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik dan op 12 maart voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.