Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband.

Altijd een programma met klinkende namen uit het gouden tijdperk van de jazz en ook recentere opnamen van  hedendaagse coryfeeën.

Alweer zijn er vier weken voorbij en kon u zich opmaken voor een nieuwe aflevering van “Jazztime” . Afgelopen zondag, 11 februari, was het weer zover en zoals gebruikelijk ook ditmaal een playlist waar de rook vanaf sloeg. De opening was met de bigband van Gene Harris en vervolgens namen op het programma zoals Victor Feldman, Ray Bryant, Tina Brooks, Lee Morgan, Charlie Rouse, Johnny Hodges en vele andere legendes. De JazzXpress van Eric Ineke stond ook op het programma, evenals de vocalisten Shirley Horn, Kurt Elling, Ernie Andrews en Carmen McRae.

Kortom, u doet er goed aan om naar “Jazztime” te luisteren. Was u verhinderd? Geeft niet, kijk dan even op “uitzending gemist” van 11 februari op de website van Radio Spannenburg. Véél luisterplezier !

Met swingende groet, véél luisterplezier !!

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. Na de uitzending van afgelopen zondag kunt u deze gedurende vier weken terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik dan op 11 februari voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.