Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband jazz.

We zijn inmiddels beland in de tweede helft van dit jaar en de zomer liet ons tot dusver nog steeds een beetje in de steek. Dit in tegenstelling tot Radio Spannenburg, de zender die maar door blijft gaan met geweldige programma’s zoals “Jazztime”. Afgelopen zondag 11 juli was het weer zover, twéé uren fantastische jazzmuziek met Loet van der Lee, Harry Verbeke, Rob Mostert, Blue Mitchell, Roberto Magris, Till Brönner, Jimmy Heath en Cannonball Adderley b.v. De vocale bijdrage kwam dit keer van Cleo Laine en Rita Reys. U begrijpt dat dit nog maar een klein facet van onze playlist was.

Was u onverhoopt verhinderd en wilt u de uitzending toch nog beluisteren ? Klik dan even op “uitzending gemist” op de website van Radio Spannenburg. Dit kan gedurende vier weken vanaf de datum van uitzending.

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

De uitzending van juli kunt u nog terugluisteren via de link onderaan die betreffende pagina. Klik bij 11 juli voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. De uitzendingen van Jazztime zijn dit jaar te beluisteren op 11 juli (uitzending gemist), 8 augustus, 12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december.