Jazztime

Otto Vleeshouwer

In het programma Jazztime (iedere 2e zondag v.d. maand) laat ik voornamelijk muziek horen uit de vijftiger- en zestiger jaren met uitstapjes naar latere periodes en dat betreft zowel mainstream als bebop en hardbop en natuurlijk ook vocale jazz en bigband jazz.

De Raad voor Cultuur en het Fonds Podiumkunsten zeggen hardop “nee” tegen jazz- en geïmproviseerde muziek. Radio Spannenburg daarentegen gaat onverdroten door op de ingeslagen weg, zodat het ook op 11 oktober weer “Jazztime” was. Een programma met grote namen uit het gouden tijdperk maar toch ook  met muziek van recentere datum. Wat stond er 11 oktober op het programma ? We lichten een klein tipje van de sluier op…….The Jazz Crusaders, Cannonball Adderley, Nick Brignola, Larry Coryell, Art Farmer , Benny Green maar ook Mike Del Ferro en Ray Bryant  b.v. en vocale bijdragen van Ingram Washington, Ann Burton, Claire Martin en Joe Williams.

Otto Vleeshouwer

Uitzending gemist

Na de uitzending kunt u nog 4 weken terugluisteren via de link onderaan deze pagina. Klik bij 11 oktober voor het eerste uur op “12.00 uur” en voor het tweede uur op “13.00 uur”.

Jazztime is onderdeel van het Wisselprogramma. De uitzendingen van Jazztime zijn te beluisteren op de data 11 oktober, 8 november en 13 december 2020.