Nij lûd út ‘e toer

Henk Jansen en Johannes de Vries hoor je elke zondag van 19:00 t/m 20:00uur. De herhalingen zijn de zaterdag erna van 21:00 t/m 22:00uur. Samen stellen ze nieuwe artiesten en muziek aan u voor. Johannes verzorgt de techniek, Henk doet de samenstelling.

Nieuwe artiesten krijgen de kans om hun muziek onder de aandacht te brengen. Friese bands en artiesten welke hebben deelgenomen aan de -Kleine Prijs van Friesland- hebben een streepje voor. Maar ook vanuit andere delen van Nederland (en de wereld) wordt er muziek gedraaid.

Verschillende genres komen voorbij. Pop, Rock, R&B, Country, Hiphop en Dance worden gedraaid. Maar ook klassiek georiënteerde muziek wordt gepresenteerd. Er zijn behoorlijk veel (‘onbekende’ oudere) bands en acts die prachtige muziek uitbrengen in het alternatieve circuit. (in het Fries, Nederlands of Engels) Een divers uur muziek van talentvolle mensen voor de geïnteresseerde luisteraars. Ook onze internationale vrienden en luisteraars worden bedient.

Elke maand is er een artiest van de maand waarmee we elke uitzending een klein gesprekje hebben welke hun nummer introduceert. Ook is er een album van de maand, hiervan worden 4 verschillende nummers gedurende de maand ten gehore gebracht.

Volg ons op Facebook (even wat oars) , Instagram (evenwatoars.henkjansen)
en YouTube (-Even wat Oars- met Henk Jansen)

Uitzending gemist